™ LET'S FESTIVAL: DORIAN + ANORAK + IGLOO + COHETE en Salamandra Hospitalet de Llobregat, Saturday, 6 de March de 2010. Agenda de fiestas universitarias y conciertos

Agenda universitaria

las mejores fiestas universitarias por patatabrava.com

6 July 2018
Saturday

LET'S FESTIVAL: DORIAN + ANORAK + IGLOO + COHETE

Salamandra, Hospitalet de Llobregat

LET'S FESTIVAL: DORIAN + ANORAK + IGLOO + COHETE en Salamandra (Hospitalet de Llobregat)

Salamandra
Av. Carrilet
08241 Hospitalet de Llobregat

Saturday, 6 de March de 2010, 20:30

Ant: 16€ / Taq. 20€

COHETE
Cohete comença al 2004. Enrique, Rodrigo i Urs es reuneixen després que la seva anterior banda, Detergente, es dissolgués. Al 2005, s'uneixen a Ramiro (baix) i Ferdinand (trompeta). Comencen a tocar aquí i allà, sobretot a Madrid, i a primers de 2006 comencen a gravar el seu EP debut, “Simulacro”. Entre maig i octubre de 2008, tornen a engegar una gravació, i encara que, com sempre, llastrats per la sempiterna necessitat de treballar en altres assumptes per a viure, fan un esforç per acabar l'enregistrament. En aquells dies, l'estudi mòbil està a punt, el que els permet afrontar l'enregistrament itinerant amb més comoditat. Prenen la decisió de produir-se i gravar-se a si mateixos, la qual cosa és alhora una oportunitat i una amenaça. Posteriorment, van col•laborant amb músics professionals per a gravar els arranjaments de vents i cordes en els llocs més insospitats i a la vegada fan overdubs de guitarres i baixos en qualsevol raconet tranquil. Retoquen el que no els agrada o sona malament (que no és poc). Després de donar-se la vida pare a l'agost, des de setembre fins a finals d'octubre graven les veus i enfilen la recta final. Des de novembre de 2008 fins a març de 2009 mesclen en les seves cases el disc homònim. Algun d'ells acaba jurant no tornar a gravar per parts i mesclar el seu propi material en la vida.
http://www.myspace.com/cohetes

IGLOO
Podria dir-se que l'existència és, en si mateixa, una contínua evolució; que vivim en una perpètua transició de fase. Però aquest etern mutar no anul•la la nostra identitat. Som diferents, però sense deixar de ser nosaltres mateixos. De la mateixa manera, Igloo ha canviat, però segueix sent Igloo. L'essència de la banda roman intacta. “La transición de fase” ens mostra a uns Igloo més humans, més terrenals, més atents que mai a les interioritats dels sentiments, coneixedors que els assumptes que concerneixen al cor mai perdran la seva raó de ser. Les persones envelleixen, però l'amor mai deixarà de florir en les nostres ànimes. A cada ésser humà li correspon almenys una primavera i possiblement algun hivern. Tot això, es reflecteix en les noves cançons d’Igloo. Entre l'inicial anhel de guardar estrelles fugaces en pots de vidre i el reconeixement de l'egoisme amb el qual conclou el disc, s'analitzen múltiples aspectes d'aquest arriscat exercici de funambulisme que comunament anomenem amor.
http://www.myspace.com/iglooeskimos

ANORAK
Tres anys separen a “Neigborhood Postcards” del disc de debut d'Anorak, aquest “A Limited Tine Only” amb el qual el trio de Rubí se servia de la fredor de l'electrònica nòrdica per a malbaratar nostàlgia i empatia. De la llunyania geogràfica a la proximitat del cor, aquest era el seu joc. Passat el temps, Anorak han anat retallant la distància espacial i la seva mirada s'ha desviat dels suburbis de Manchester a la perifèria barcelonina.
“Neighborhood Postcards” se centra així en la vida en les grans ciutats dormitori polititzant lleument el seu discurs en contra de les polítiques liberals que polaritzen les classes socials i suprimeixen la classe mitja, posant l'accent en la pèrdua de poder adquisitiu, les dificultats d'arribar a fi de mes i l'esvaïment dels somnis. Però sempre evitant el discurs grandiloqüent. Un disc replet de melodies emo-pop en estat pur.
http://www.myspace.com/anorakband

DORIAN
Dorian regressen i ho fan després d'haver batut tots els records d'actuacions amb una gira que es va allargar fins a dos anys, convertint-los en un dels grups més estimats de l'escena, i després d'haver sobreviscut a un duríssim procés d'enregistrament que va durar vuit intensos mesos i que va estar prop d’endur-se la banda per davant.
“La ciudad subterránea”, tercer disc d'estudi dels catalans, està impecablement produït per Sidechains, nom artístic del barceloní Álex Ferrer (un dels productors de música de ball més valorats a Europa actualment), i per Dive Dibosso (7 Notas 7 Colores), “La ciudad subterránea” ens presenta a uns Dorian, per moments, una mica més foscs i agressius (“Simulacro de Emergencia”, “Estudios de Mercado”), que han estat capaços de tornar a facturar himnes amb potencial suficient per a posar de potes enlaire les pistes de ball més exigents.
http://www.myspace.com/dorian_pop

 

 

 

 

 

Fiestas universitarias y conciertos en Barcelona
Fiestas universitarias y conciertos en Madrid
Fiestas universitarias y conciertos en Valencia
Fiestas universitarias y conciertos en Sevilla
Fiestas universitarias y conciertos en Bilbao
Fiestas universitarias y conciertos en Zaragoza